Logosmall

Kinderhangstoelen - Hangstoelen voor kinderen

Kinderhangstoelen zijn naast lekker luieren ook leuk speelgoed voor kinderen. Daarnaast fleurt het elke kinderkamer op! Bestel nu de kinderhangstoel en betaal geen verzendkosten.
Sorteer op:

Een plekje om jezelf in terug te trekken, ongestoord te lezen, lekker te luieren of te spelen… Ieder kind heeft daar behoefte aan. Een kinderhangstoel biedt een comfortabele en vrolijke hangplek voor op de kinderkamer.

Kinderhangstoel in allerlei soorten, kleuren en modellen

Een kinderhangstoel is een klein formaat hangstoel. In een hangstoel kun je iets actiever zitten dan in een hangmat, maar ook heerlijk luieren als je wilt. Net als bij een hangmat zorgt het doek van een ergonomische ondersteuning van het lichaam zonder drukpunten. Een kinderhangstoel is in allerlei kleuren en met leuke prints verkrijgbaar: in groen-met-gele strepen, zebra print, giraffe print of knalgeel met oranje bijvoorbeeld. De modellen variëren van eenvoudig model tot een luxe variant met zachte kussens in een bolvormig houten frame. Er zijn ook hangstoelen die door hun vormgeving nog swingender zijn en extra bewegingsruimte bieden aan beweeglijke kinderen. En met een weerbestendig exemplaar kunnen ze ook buiten spelen!

Kraaiennest

Eén van de toppers onder de kinderhangstoelen is het ‘druppelvormige’ kraaiennest Joki. Het centrum van deze hangstoel wordt gevormd door een zacht zitkussen waar parachutestof omheen is gespannen. Samen vormt dit tot een beschut nest waarin een kind zich ongestoord kan terugtrekken of juist even heerlijk kan spelen. De Joki is uitgevoerd in aantrekkelijke kleurencombinaties die bij verschillende stijlen kinderkamers past: van aardetinten met pastel accenten tot felgekleurde combinaties, zoals appeltjesgroen met kobaltblauw. De Joki outdoor kraaiennesten zijn bovendien weerbestendig en kunnen ook buiten hangen. Plezier gegarandeerd!

Voordelen van een kinderhangstoel

Omdat een kinderhangstoel maar één ophangpunt heeft, zijn ze eenvoudig op te hangen en passen ze zelfs op de meest krap bemeten kinderkamer. Ze zien er speels en stoer uit en bieden kinderen een hoop plezier en ontspanning. Daarnaast is de wiegende beweging van hangstoelen bevorderlijk voor hun ontwikkeling. Het stimuleert het evenwichtsgevoel, concentratievermogen en kan drukke kinderen tot rust brengen. Daarmee is een kinderhangstoel een aanwinst voor ieder kind én de ouders!