Logosmall

Babyhangstoelset 'Yayita'

€ 169,80 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
La Siesta

De babyhangmatset 'Yayita' is ideaal om uw kind lekker in te laten wiegen. Het voordeel is dat de set erg licht is waardoor u uw kind altijd dicht bij u neer kan zetten. De set bestaat uit een hangmat met de daarbij horende standaard.

Op voorraad

Informatie

Materiaal standaard

De standaard is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit bamboe dat afkomstig is vanuit China. Voordeel hiervan is is dat het erg licht materiaal is en daarom dus eenvoudig te verplaatsen is. 

De standaard is belastbaar tot een maximum van 20 kilo. De hoogte van de standaard is 110cm waardoor u eenvoudig uw baby in de hangmat kan leggen en uithalen. 

Goed voor de ontwikkeling

Goed nieuws voor de ouders: door het wiegen van de hangstoel komen drukke kinderen wat tot rust. Een leuk bij-effect is dat wiegen het balans van een kind verbeterd. En hierom worden hangmatten/stoelen soms ook toegepast bij therapie voor kinderen.

Materiaal babyhangmat

De babyhangmat is gemaakt van hoge kwaliteit katoen. De hangmat is voorzien van een tuigje waarin de baby vastgeklikt kan worden, zo wordt de veiligheid van uw kind gewaarborgd. 

Kinderhangstoel wassen

Deze kinderhangstoel kan je wassen op 30 graden met een programma voor fijne was. Laat de hangstoel in de lucht drogen. Doe de hangstoel dus niet in de wasdroger.

Reinig de hangstoel twee keer per jaar. Als de hangstoel weer helemaal is opgedroogd, kan de hangstoel worden opgeborgen.

Specificaties

Materiaal : Bamboe en katoen
Hoogte : 110 cm
Oppervlakte : 65 x 65 cm
Gewicht : 7,8 kg
Belastbaarheid: 20 kg

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.