Logosmall

Hangstoelen - Hangstoel bestellen zonder verzendkosten!

Hangstoelen zijn er in vele kleuren en maten, maar één ding is zeker: Wij hebben de beste en leukste hangstoelen voor je uitgezocht. We hebben de hangstoelen getest op ligcomfort en kwaliteit. De hangstoel wordt gratis verzonden en kan gratis retour.
Sorteer op:

De hangstoel is de actieve variant van de hangmat. In een hangstoel kun je net zo lekker relaxen, maar ook lezen, met je telefoon bezig zijn, een drankje doen of gewoon wat schommelen. Een hangstoel neem minder ruimte in beslag en staat prachtig, zowel binnen als buiten!

Hangstoel in de tuin, op veranda of balkon

Onder een overkapping, veranda, boomtak of pergola: de hangstoel is uitermate geschikt om buiten op te hangen. Met slechts één ophangpunt is die ook nog eens makkelijk verplaatsbaar en neemt hij weinig ruimte in. Daardoor is er zelfs op het kleinste balkon wel plek voor een hangstoel te vinden. Bovendien kun je hem eenvoudig afhalen en klein opvouwen wanneer het buitenseizoen voorbij is of als je de ruimte voor iets anders wilt gebruiken. Daarnaast zit een hangstoel gewoonweg heerlijk en krijg je er een instant vakantiegevoel van!

Hangstoel in huis

Niet alleen buiten, maar ook in huis zien we de hangstoel steeds vaker opduiken. Het is dan ook een echte aanwinst voor het interieur die heel wat bewonderende blikken zal oogsten. En dankzij de vele kleuren en stijlen, is er voor ieder interieur een bijpassende hangstoel te vinden. Voor iedereen die geen balkenplafond heeft of liever geen gaten in het plafond boort, biedt een hangstoel standaard een mooie en praktische oplossing. Hierin hang je gegarandeerd veilig en stabiel. Bovendien kun je de  standaard en hangstoel eenvoudig verplaatsen. Handig als je bijvoorbeeld graag in het zonnetje wil blijven zitten!

Extra voordelen van een hangstoel

Steeds meer mensen ontdekken het comfort, gebruiksgemak en de vele toepassingen van een hangstoel. Bovendien biedt de schommelende beweging veel gezondheidsvoordelen. Het bevordert de concentratie en de creativiteit en zorgt voor een actieve, gezondere manier van zitten. Dat is voor mensen met een zittend beroep en schoolkinderen een belangrijke winst. We zien de hangstoel dan ook steeds vaker opduiken op kantoren en in klaslokalen.

Een hangstoel is een perfecte combinatie van hangmat en stoel die er niet alleen mooi uitziet, weinig ruimte inneemt en praktisch is in gebruik, maar ook nog eens allerlei gezondheidsvoordelen biedt!