Logosmall

Kinderhangstoel 'Iri' Rainbow

€ 69,90 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
La Siesta

De kleurrijke kinderhangstoel 'Iri' is gemaakt van hoogwaardig katoen afkomstig uit Colombia. De hangstoel is belastbaar tot maximaal 80 kg.

Op voorraad

Informatie

 

Hoogwaardig katoen

De hangstoel is gemaakt van een hoge kwaliteit katoen. De katoen is afkomstig vanuit Colombia, daar waar de hangmat een enorm populair meubelstuk is. 

Goed voor de ontwikkeling

Goed nieuws voor de ouders: door het wiegen van de hangstoel komen drukke kinderen wat tot rust. Een leuk bij-effect is dat wiegen het balans van een kind verbeterd. En hierom worden hangmatten/stoelen soms ook toegepast bij therapie voor kinderen.

Kinderhangstoel wassen

Deze kinderhangstoel kan je wassen op 30 graden met een programma voor fijne was. Laat de hanstoel in de lucht drogen. Doe de hangmat dus niet in de wasdroger.

Reinig de hangstoel twee keer per jaar. Als de hangstoel weer helemaal is opgedroogd, kan de hangmat worden opgeborgen.

Duurzaamheid

De dubbele inslagdraden zorgen ervoor dat de stof niet scheurt aan de buitenranden. Naast dat zijn de spreidstokken gemaakt van hout uit goed-onderhouden bossen. 

De hangstoel beschikt over een geïntegreerde wartel, welke het product meer robuust maakt en verzekert van vele veilige uren en rotaties in de hangstoel. 

 

 

Specificaties

Materiaal: 100% katoen
Breedte spreidstok: 70 cm
Maat doek: 110 x 155 cm
Gewicht : 0,9 kg
Belastbaarheid : max. 80 kg
Leeftijd : vanaf 3 jaar

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags

Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.