Logosmall

Hangmatten - Hangmat bestellen zonder verzendkosten!

Hangmatten zijn er in vele kleuren en maten, maar één ding is zeker: Hangmatje.nl heeft de beste en leukste hangmatten voor je uitgezocht. We hebben de hangmatten getest op ligcomfort en kwaliteit. De hangmat wordt gratis verzonden en kan gratis retour.
Sorteer op:

Is er een product dat nog relaxter ligt dan een hangmat? Wij vinden van niet. Het zachte schommelen en het gevoel van gewichtloosheid zorgen voor een heerlijk gevoel van vrijheid, blijheid en vakantie. Om dit het beste te ervaren kies je één van onze authentieke Zuid-Amerikaanse hangmat in jouw ideale formaat!

Authentieke Zuid-Amerikaanse hangmatten

In Zuid-Amerika zijn hangmatten al eeuwenlang onderdeel van het dagelijks leven. Die eeuwenoude kennis en expertise vind je terug in onze collectie originele Zuid-Amerikaanse hangmatten. Al deze hangmatten zijn traditioneel geweven en met de hand afgewerkt door Otavalo-indianen uit Ecuador. De Otavalo indianen zijn van oudsher vermaard om hun weefkunst en dat is te zien in deze prachtige hangmatten van zware kwaliteit!

Kies het formaat hangmat

Een hangmat moet uiteraard comfortabel liggen. Hierbij speelt het juiste formaat een belangrijke rol. Meestal geldt: hoe groter de hangmat, hoe groter het comfort. Het kleinste formaat van onze originele Zuid-Amerikaanse hangmatten is 120 cm breed bij 220 cm lang. Deze compacte hangmat is geschikt voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte hangmat en perfect voor kinderen. De twijfelaar hangmatten zijn een slagje groter. Met een doek van 140 cm breed en 240 cm lang, of van 150 cm breed en 230 cm lang bieden deze grote hangmatten iedere volwassene volwaardige ruimte biedt. En als je lang van stuk bent, met je geliefde in een hangmat wilt kruipen gewoon wat extra ruimte om je heen wil? Dan biedt de dubbele of familie hangmat het perfecte formaat! Met een doek van 260 centimeter in de lengte en 160 centimeter in de breedte past zelfs de meest uit de kluiten gewassen volwassene hier prima in. 

Welke hangmat je ook kiest, met onze hoogwaardige hangmatten haal je een authentiek stukje vakmanschap in huis, afkomstig uit het deel van de wereld waar men al eeuwenlang weet hoe je het beste kunt relaxen!