Logosmall

Hangmatten - Hangmat bestellen zonder verzendkosten!

Hangmatten zijn er in vele kleuren en maten, maar één ding is zeker: Hangmatje.nl heeft de beste en leukste hangmatten voor je uitgezocht. We hebben de hangmatten getest op ligcomfort en kwaliteit. De hangmat wordt gratis verzonden en kan gratis retour.
Sorteer op:

Hangmatten twijfelaar

De twijfelaar hangmatten hebben een doek grootte van 140 cm in de breedte en 240 cm in de lengte. De volwaardige volwassene hangmat, ook wel queen size genoemd.

Hangmatten dubbel

De dubbele hangmat, de matrimonial / familie is groot! Namelijk 260 centimeter in de lengte en wel 160 centimeter in de breedte. Hier past de grootste volwassene makkelijk in. Hoe groter de hangmat hoe groter het comfort. In deze hangmat passen twee volwassenen, uiteraard liggen dezen dan dicht tegen elkaar aan. De totale lengte van deze hangmatten is 350 centimeter tot bijna 400 centimeter, afhankelijk van het type.

Hangmatten enkel

De hangmatten enkel zijn geschikt voor volwassenen en perfect voor kinderen. De maximale belasting bedraagt 120 kg en de afmetingen van het doek zijn 120 cm in de breedte en 220 cm in de lengte. De totale lengte (lengte van het doek en de ophanglussen) verschilt per type hangmat maar is 3 meter tot 3,5 meter.