Logosmall

Hangstoel Joki: kleurrijk kraaiennest voor kinderen!

  • Geplaatst op
  • Door Marielle Blokzijl
  • Geplaatst in Joki, kraaiennest
Hangstoel Joki: kleurrijk kraaiennest voor kinderen!

Op zoek naar mooi speelgoed dat ook nog eens de ontwikkeling stimuleert en jarenlang meegaat? Hangstoel Joki is een kleurrijk kraaiennest waarin kinderen heerlijk kunnen spelen, aan kunnen hangen, in kunnen schommelen of zichzelf terugtrekken om rustig wat te dagdromen. Kortom: een echt plekje voor henzelf waar ze hun hele kindertijd plezier van hebben.

Op zoek naar een tof cadeau voor je (klein)zoon, (klein)dochter, neefje of nichtje? Iets waar kinderen jarenlang plezier van hebben, wat goed is voor hun ontwikkeling en er ook nog eens mooi uitziet? Maak kennis met hangstoel Joki! De Joki is een kleurrijk kraaiennest waarin kinderen heerlijk kunnen spelen, aan kunnen hangen, in kunnen schommelen of zichzelf terugtrekken om rustig wat te dagdromen. Kortom: een echt plekje voor henzelf waar ze hun hele kindertijd plezier van hebben.

 

 Hangstoel Joki kleurrijk kraaiennest voor kinderen Hangstoel Joki kleurrijk kraaiennest voor kinderen

 

Gezond speelgoed voor kids vanaf 3 jaar

Als je de Joki ziet, snap je meteen wat de aantrekkingskracht van deze hangstoel is op kinderen. De vrolijke kleuren, het zachte zitkussen met daaromheen een ‘cocon’ van zachte stof: dit kraaiennest nodigt kinderen meteen uit tot spelen, knuffelen, dromen en lezen. Kinderen vinden het heerlijk om in de Joki te kruipen en te schommelen. Het wiegen is niet alleen leuk, maar ook goed voor hun evenwichtsgevoel en lichaamsbeheersing. En dit heeft een positieve weerslag op het leren lezen, schrijven en rekenen. En voor drukke kinderen is het kraaiennest een ideale plek om tot rust te komen. De zachte wanden van katoen sluiten prikkels van buiten af, zodat kinderen zich kunnen terugtrekken in een veilige ‘cocon’. Joki is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens gezond voor lichaam en geest!

 

 Hangstoel Joki kleurrijk kraaiennest voor kinderen Hangstoel Joki kleurrijk kraaiennest voor kinderen

 

 

Kleurrijk kraaiennest voor kinderen

De Joki is in de meest vrolijke kleurencombinaties verkrijgbaar, zodat er voor iedere lievelingskleur en kinderkamer wel een Joki is te vinden! Zo is de Joki Dolphy blauw met groen, de Froggy variant limegroen met donkergroen, de Joki Lilly roze met paars, Joki Sunny geel met oranje en Joki Cherry heeft de kleuren geel en rood. Deze Joki’s zijn allemaal gemaakt 100 % puur katoen. Dit voelt zacht aan, is sterk, goed schoon te maken en wasbaar op 30 graden. Wel zo handig wanneer kinderen ermee spelen! Daarnaast is er een aparte Outdoor lijn voor iedereen die de Joki (ook) buiten wil ophangen. Deze hangstoelen zijn gemaakt van 100% polypropyleen en daardoor regen- en UV-bestendig. Ook de Joki Outdoor is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurvarianten: groen-bruin (Baloo), rood-blauw (Spider) en turquoise-oranje (Nemo).

 

Hangstoel Joki kleurrijk kraaiennest voor kinderen Hangstoel Joki kleurrijk kraaiennest voor kinderen

 

Veelgeprezen hangstoel

De Joki heeft dankzij het unieke ontwerp en de positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen al verschillende prijzen gewonnen. Zo kreeg de Joki is 2016 de People’s Choice award toegekend. Tijdens dit consumentenprogramma op de Amerikaanse televisie worden elk jaar de beste producten voor de hele familie (inclusief huisdieren) verkozen. In hetzelfde jaar was de Joki een heus museumstuk: in de etalage van het Guggenheim Museum in het hart van New York City zorgde het kraaiennest voor een fraaie kleurexplosie!

 

De Joki is een echte eye-catcher en compact van vorm. Voor dit kleurrijke kraaiennest is altijd wel een plekje te vinden; binnen en/of buiten. Met de Joki geef je een kind jarenlang gezond speelplezier en een fijn plekje voor zichzelf!