Logosmall

Hangmat of hangstoel als Sinterklaas cadeau

  • Geplaatst op
  • Door Mariëlle Blokzijl
Hangmat of hangstoel als Sinterklaas cadeau

De speelgoedwinkelboeken zijn op de mat gevallen en de pepernoten vliegen de winkels uit. Hoewel zijn stoomboot nog wel even in Spanje ligt, is Sinterklaas voor veel kinderen nu al in aantocht! Heeft jouw kind ook al zijn verlanglijstje klaar? De kans is groot dat die barst van het populaire speelgoed. Speelgoed dat nu felbegeerd is, maar over een half jaar misschien alweer in de hoek ligt. Dan hebben we een leuke aanvulling hierop. Geef een hangmat of hangstoel als (extra) Sinterklaas cadeau en je weet zeker dat je kind hier jarenlang plezier van heeft!

 

Wat geef je dit jaar voor Sinterklaas?

Wanneer je kind vol verwachting zijn verlanglijstje in zijn schoen stopt, krab je jezelf als ouder nogal eens achter de oren. Lang niet alles waar jouw kind helemaal weg van is, vind jij een goede aankoop. Want hoe vaak speelt jouw kind nog met zijn favoriete Sinterklaas cadeau van vorig jaar? Gelukkig zijn de meeste verlanglijstjes behoorlijk uitgebreid, zodat je nog enigszins verantwoord je budget kunt verdelen. Zo kun je populair speelgoed met een korte houdbaarheidsdatum combineren met ander speelgoed dat wel duurzaam en verantwoord is!

 

Hangmat als Sinterklaas cadeau

Zoek je ook een (extra) Sinterklaas cadeau waar je kind echt iets aan heeft? Iets dat geen batterijen nodig heeft, urenlang vermaak biedt en ook nog eens goed is voor de ontwikkeling? Dan stop je een kinder hangmat of hangstoel in de zak van Sinterklaas! Een kinder hangmat of hangstoel geeft gegarandeerd veel plezier. Tegelijkertijd is het schommelen in een hangmat of hangstoel gezond: het stimuleert het evenwichtsgevoel en heeft een positieve invloed op het kunnen verwerken van prikkels. Bovendien vrolijkt een kinder hangmat iedere kinderkamer op!

 

Vrolijk kraaiennest als Sinterklaas cadeau

De vrolijkste versie van alle kinder hangstoelen is de Joki. In dit behaaglijke kraaiennest zit je kind lekker zacht op een rond kussen terwijl het doek als een cocon om hem heen valt. Dat zorgt voor een superfijn plekje waarin kinderen zich heerlijk kunnen terugtrekken. Bijvoorbeeld om in kleermakerszit in te spelen of te lezen of lekker met de benen omlaag bungelend te schommelen en te chillen. Het schommelen in deze hangstoel stimuleert bovendien het evenwichtsgevoel en de creativiteit van kinderen. De kegelvormige Joki is er in zowel contrasterende knalkeuren als subtiele neutraaltinten. Deze kinder hangstoel past daardoor op elke jongens-  of meisjeskamer!

 

Kinder hangstoel Joki als Sinterklaas cadeau

 

Met een hangstoel of hangmat voor Sinterklaas krijgt je kind een fijn en vrolijk plekje voor zichzelf, waar hij jarenlang plezier aan beleeft. Hierin kan hij zijn batterij helemaal opladen om vol energie verder te spelen met de rest van zijn Sinterklaascadeautjes!